Ik ben Secret Sillie

Ik ben leuk, ik ben grappig en ik ben leerzaam. Wist je trouwens dat ik heel goed geheimen kan bewaren? En dat ik alleen geheimen deel als jij dat wilt?

WELKOM

Leuk dat u kennis komt maken met Secret Sillie. Op deze website kunt u informatie vinden over de gedachten achter Secret Sillie. Het doel, hoe ze kan worden toegepast in de praktijk en wat ze kan betekenen voor uw kind, school of andere vormen van kinderbegeleiding.

De Sillies die wij ontwikkeld hebben zijn hiervoor een ideaal hulpmiddel. Ze zijn eenvoudig, uitnodigend, grappig en betrouwbaar. En ze kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Onder het kopje “Secret Sillie in de prakijk” kunt u meer lezen over de talloze toepassingen die mogelijk zijn.

WELKE SILLIE KIEZEN?

Ons aanbod bestaat uit diverse Sillies. Het enige verschil is de uitstraling. De basis en toepassing van iedere Sillie is hetzelfde. Wij willen u graag helpen bij het maken van een keuze, want wij vinden het belangrijk dat u samen met uw kind een Sillie kiest die het beste bij hem/haar past. Het is namelijk de bedoeling dat ze elkaars beste maatjes worden en hun geheimen aan elkaar toevertrouwen.

Voor individueel gebruik zijn er 5 modellen, met elk een verschillende basisstof. Op deze site kunt u aan de hand van foto’s zien, welke basisstoffen dit zijn. De accessoires die worden gebruikt, kunnen afwijken van de foto’s.

De "Grote" Secret Sillie word op bestelling gemaakt. Deze Sillie zal dezelfde basis en uitstraling hebben als de Sillies voor individueel gebruik en kan in de kleuren van uw school of organisatie gemaakt worden.


BESTELLEN EN LEVERTIJD

U kunt onze producten bestellen via onze webwinkel. De levertijd bedraagt 7-10 werkdagen. Voor de grote Secret Sillie houden wij een levertijd aan van 10-15 werkdagen.Wij houden deze levertijden aan omdat ieder Sillie uniek is en op bestelling gemaakt word. En wij willen natuurlijk een goed product afleveren.

SECRET SILLIE EN SOCIAL MEDIA

Voor Secret Sillie is communicatie heel belangrijk. En dus is Secret Sillie ook actief op diverse sociale media. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter om zeker te weten dat je geen nieuwtjes of acties mist!