Ik ben Secret Sillie

Ik ben leuk, ik ben grappig en ik ben leerzaam. Wist je trouwens dat ik heel goed geheimen kan bewaren? En dat ik alleen geheimen deel als jij dat wilt?

WELKOM

Leuk dat u kennis komt maken met Secret Sillie. Op deze website kunt u informatie vinden over de gedachten achter Secret Sillie. Het doel, hoe ze kan worden toegepast in de praktijk en wat ze kan betekenen voor uw kind, school of andere vormen van kinderbegeleiding.

De Sillie welke door ons ontwikkeld is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Ze is eenvoudig, uitnodigend, grappig en betrouwbaar. En ze kan op verschillende manieren worden ingezet. Onder het kopje “Secret Sillie in de prakijk” kunt u meer lezen over de talloze toepassingen die mogelijk zijn.

WELKE SILLIE KIEZEN?


Voor individueel gebruik is er een "Kleine" Sillie.  Op deze Sillie wordt dezelfde methodiek toegepast als op de "Grote" Sillie deze heeft echter een andere uitvoering.  

De "Grote" Secret Sillie word op bestelling gemaakt. Deze kan worden ingezet op scholen, hulpverleningsinstanties, zorginstellingen, sportclubs etc etc


BESTELLEN EN LEVERTIJD

U kunt onze producten bestellen via het contactformulier op onze webiste. De levertijd bedraagt 7-10 werkdagen. Voor de grote Secret Sillie houden wij een levertijd aan van 10-15 werkdagen.Wij houden deze levertijden aan omdat ieder Sillie op bestelling gemaakt word. 


SECRET SILLIE EN SOCIAL MEDIA

Voor Secret Sillie is communicatie heel belangrijk. En dus is Secret Sillie ook actief op diverse sociale media. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter en Instgram om zeker te weten dat je geen nieuwtjes of acties mist!