Ik ben Secret Sillie

Ik ben leuk, ik ben grappig en ik ben leerzaam. Wist je trouwens dat ik heel goed geheimen kan bewaren? Dat ik alleen geheimen deel als jij dat wilt?


Mijn naam is Secret Sillie. Secret Sillie staat voor het durven delen wat je moeilijk vind maar alleen wanneer jij dat wilt. Hierbij mag je zelf aangeven of je de informatie die je deelt ook gedeeld mag worden.  

WELKOM

Leuk dat u kennis komt maken met Secret Sillie. Op deze website kunt u informatie vinden over de gedachten achter Secret Sillie. Het doel, hoe ze kan worden toegepast in de praktijk en wat ze kan betekenen voor uw kind, school of andere vormen van kinderbegeleiding.

De Sillie welke door ons ontwikkeld is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Ze is eenvoudig, uitnodigend, grappig en betrouwbaar. En ze kan op verschillende manieren worden ingezet. Onder het kopje “Secret Sillie in de praktijk” kunt u meer lezen over de talloze toepassingen die mogelijk zijn.

WELKE SILLIE KIEZEN?


Voor individueel gebruik is er een "Kleine" Sillie. Op deze Sillie wordt dezelfde methodiek toegepast als op de "Grote" Sillie deze heeft echter een andere uitvoering.  

De "Grote" Secret Sillie word op bestelling gemaakt. Deze kan worden ingezet op scholen, hulpverleningsinstanties, zorginstellingen, sportclubs etc etc


BESTELLEN EN TARIEVEN

U kunt informatie opvragen over onze producten en tarieven via het contactformulier op onze website. 


SECRET SILLIE EN SOCIAL MEDIA

Voor Secret Sillie is communicatie heel belangrijk. En dus is Secret Sillie ook actief op diverse sociale media. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter en Instagram om zeker te weten dat je geen nieuwtjes of acties mist!