Kids & Coach - sterk in opvoeden


Kids & Coach - Sterk in opvoeden; het adres voor individuele begeleiding en workshops op het gebied van opvoeden.

Het team van Kids & Coach – Sterk in Opvoeden staat met raad en daad klaar voor kinderen, jongeren en opvoeders die te maken hebben met opvoeding- of gedrag gerelateerde problematieken in de breedste zin van het woord.

De dienstverlening van Kids & Coach – Sterk in Opvoeden bestaat uit individuele begeleiding, workshops, thema-avonden en (on-line) cursussen. Dan wel direct aangeboden door Kids & Coach – Sterk in Opvoeden, dan wel aangeboden door instanties, instellingen en organisaties waar wij mee samenwerken.

Secret Sillie wordt door Kids & Coach - Sterk in opvoeden ingezet bij coach trajecten waar verschillende thema’s een rol kunnen spelen. Het kind bouwt spelenderwijs vertrouwen op en leert op een positieve manier communiceren. Hij of zij krijgt  door middel van Secret Sillie interactie met een volwassene. Dit bevordert het zelfvertrouwen en het zelf -oplossend vermogen.

Op deze manier wordt stap voor stap de drempel lager om rechtstreeks te communiceren met een volwassen. Kortom, Secret Sillie is een welkome aanvulling op onze trajecten.